Despre noi

Costumul, in societatea contemporana puternic influentata de rigorile fizice si vizuale, reprezinta obiectul vestimentar care transmite cel mai pregnant ideea de stil, eleganta si putere. De aceea, fie ca ai nevoie pentru locul de munca sau pentru o ocazie speciala, costumul nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat care isi propune sa evolueze social atat in organigrama companiei cat si in societate.

Ideea ca prima impresie este cea care defineste o eventuala relatie de afaceri sau personala este adevarata in acceptiunea multora, astfel aceasta prima impresie poate fi imbunatatita in primul rand prin vestimentatie si prin produsele de cea mai buna calitate oferite de Ricardo Montesi. Materialele folosite de Ricardo Montesi sunt de inalta calitate, ce rezista in timp la uzura si nu se sifoneaza.

Pasiunea noastra fata de domeniul vestimentar impreuna cu dorinta continua de a satisface nevoile si cerintele oricarui client in parte ne determina sa ne imbunatatim constatant prcostumele, accesoriile si serviciile oferind in primul rand calitate, eleganta si design dupa ultimele tendite din industria modei.

Atentia meticuloasa pentru detalii fac din costumele si accesoriile noastre sa satisfaca o gama uriasa de gusturi vestimentare prin imbinarea liniei clasice de culori alb, negru, gri si albastru cu linia moderna caracterizata printr-un design deosebit adresandu-ne astfel tuturor barbatilor indiferent de varsta care isi exprima masculinitatea prin eleganta, stil si clasa.

Energia si dinamismul cu care lucram ne determina sa furnizam toate accesoriile necesare barbatului modern, incepand de la costumele clasice & business pana la cele slim fit & regula fit, de la cravate si curele pana la batiste si camasi din materiale de cea mai buna calitate si consistenta.

Croiala moderna care ne caracterizeaza costumele individualizeaza linia fizionomica a fiecarui barbat oferind un aspect estetic placut, sobru si elegant.

Scopul nostru este reprezentat de prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel si satisfacerea imediata a alegerii dumneavoastra prin furnizarea celor mai rapizi termeni de livrare.

Ricardo Montesi vine la Dumneavoastra! Pentru cei ce sunt foarte ocupati, de Luni si pana Vineri Ricardo Montesi poate trimite un reprezentant de vanzari acolo unde ii solicitati vizita, cu produsele dorite de dumneavoastra.

Va invitam si la Magazinul  nostru pentru alegerea costumului potrivit personalitatii tale!