Informatii despre livrare

Ricardo Montesi va pune la dispozitie cele mai frumoase produse, in functie de evenimentul pentru care le achizitionati! Va oferim cele mai bune sfaturi in materie vestimentara si va ajutam sa iesiti din tiparul clasic. Costumele barbatesti de care dispunem denota eleganta, rafinament si noblete, iar eventualele modificari pe care le doriti vor fi efectuate in cel mai scurt timp.

Va asteptam la magazinul nostru pentru a beneficia de produse si informatii demne de profesionisti! Aici veti avea parte de un cadru intim, de o atmosfera pozitiva si de un personal care va va incanta si va va ajuta sa gasiti costumul perfect.

Aveti posibilitatea de a alege produse precum: costume barbatesti, camasi, cravate, pantofi, curele, papioane, butoni etc. Mentionam ca unele produse nu sunt expuse pe site, accesul la acestea fiind posibil la magazin.

Proba se desfasoara in timpul necesar, astfel incat sa puteti lua decizia achizitionarii unui produs. Puteti proba oricate costume doriti, in asa fel incat sa gasiti produsul ideal in functie de dimensiuni.

In cazul in care doriti un costum afisat pe site, va rugam sa ne sunati in prealabil pentru a va asigura ca produsul mai este in stoc. Puteti comanda direct de pe site sau puteti achizitiona produsul de la magazin. In cazul in care veti comanda on-line, comanda va fi livrata in 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat ,,Fan Courier”.

Societatea noastra va ofera produse si servicii de calitate, livrarea fiind efectuata in cel mai scurt timp! Astfel, beneficiati de produsul dorit si economisiti timp!