Atelier de croitorie

Din pasiune pentru acest domeniu de activitate si devotament fata de clientii nostri, societatea Ricardo Montesi dispune de un atelier de croitorie, in cazul in care este nevoie de un retus la produsele pe care le achizitionati de la noi. Sfaturile noastre sunt disponibile pentru orice modificare dorita, iar serviciile de croitorie sunt incontestabile. Produsele vor fi preluate pentru modificarea necesara, aceasta fiind executata in cel mai scurt timp si in functie de observatiile clientului. Realizarea executiilor de croitorie se desfasoara cu precizie, tinand cont, atat de dimensiunile fizice ale clientului, cat si de gusturile vestimentare ale acestuia.

Retusurile costumelor barbatesti sunt realizate in departamentul de croitorie cu care colaboram, in vederea satisfacerii diverselor preferinte ale clientilor. Modificarile sunt realizate de persoane specializate care dispun de utilaje performante si care dau dovada de profesionalism si meticulozitate. Retusurile sunt efectuate in mod corespunzator, instituind astfel multumirea clientilor nostri.

Retusurile disponibile pentru costumele barbatesti sunt urmatoarele:

Durata de realizare a modificarii este foarte rapida, clientul putand beneficia de produsul achizitionat in cel mai scurt timp.

Ricardo Montesi va ofera cele mai noi si sofisticate costume barbatesti cu care veti fi in centrul atentiei. Avem o gama variata de modele, pentru toate gusturile. Va stam la dispozitie cu produse de calitate si sfaturi utile in vederea alegerii costumului ideal.

 

Dumneavoastra ne spuneti ce va place, iar noi va construim imaginea!

Economisiti timp si beneficiati de cele mai bune produse si servicii.

Ne puteti contacta prin telefon sau e-mail:

Telefon: 0761 034 961

E-mail: Contact@ricardo-montesi.ro